Payroll voor uitzend-, detachering- of werving & selectiebureaus

De business van een intermediair is het maken van de perfecte match tussen werkgever en werkzoekende. Hoe meer tijd u daar voor heeft, hoe beter! Met de professionele backoffice van Payroll Nederland.nl is het werkgeverschap van uw flexmedewerkers in goede handen is. Zodat u zich bezig kunt houden met werven van nieuwe medewerkers voor uw opdrachtgevers!

Uw extra collega voor de backoffice!

Voorfinanciering, administratie, de complexe wet- en regelgeving, debiteurenbeheer en zieke medewerkers: intermediairs hebben veel zaken aan hun hoofd! Zou het niet handig zijn als extra collega’s zijn die dit werk overnemen?

Payroll Nederland.nl is uw extra collega als het gaat om:

  • Voorfinanciering
  • Het verzorgen en beheren van contracten
  • Urenverwerking
  • Tijdige uitbetaling van salaris
  • Een uitstekende begeleiding van zieke werknemers.

Kies voor kwaliteit en zekerheid

Samenwerken met Payroll Nederland.nl betekent kiezen voor kwaliteit en zekerheid. Wij regelen alles volgens de wettelijke richtlijnen. We hanteren de ABU cao. Voorwaarden uit een eigen CAO kunnen uiteraard ook worden meegenomen, net als aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij Payroll Nederland.nl werken we met een G-rekening voor de afdracht van loonbelasting en sociale verzekeringspremies. Met deze geblokkeerde rekening zijn uw opdrachtgevers altijd beschermd tegen aansprakelijkheid voor de betaling van loonbelasting en sociale premies.

Waarom Payroll Limburg.nl?

ABU CAO
We hanteren de arbeidsvoorwaarden volgens ABU CAO

WKA verklaring
We beschikken over een WKA verklaring

RIV
We zijn opgenomen in het register voor de Inleenarbeid Vlees- en Vleeswarensector

NEN 4400-1
We zijn NEN 4400-1 gecertificeerd en zijn opgenomen in het register van gecertificeerde ondernemingen

Bovendien spreken we de taal van de flexbranche.
Ervaren en deskundige Payroll Specialisten staan voor u klaar. Intermediairs helpen wij alsof ze er een backoffice collega bij hebben!

Offerte aanvragen

Het maken van contracten is maatwerk en afhankelijk van de specifieke situatie en behoeftes van een ondernemer, daar gaan we samen mee aan de slag!

In onze berekening worden naast de vaste wettelijk verplichte werkgeverlasten, ook zaken als de ziekteverzuim-verzekering en pensioenmogelijkheden opgenomen.
Wilt u meer weten over onze contractmogelijkheden en onze tarieven?

Neem dan contact met ons op!