Payroll Nederland in het onderwijs

Het is voor onderwijsinstellingen steeds moeilijker om gebruik te maken van de flexibiliteit van vervangers. Het inzetten van een vervanger op 3 losse dagen kan al leiden tot een contract voor onbepaalde tijd.

Wij hebben de oplossing! Door vervangers via Payroll Nederland te verlonen, voldoet u aan alle wettelijke verplichtingen én kunt u optimaal gebruik maken van flexibiliteit, namelijk 5,5 jaar. Wij nemen de salarisbetalingen en alle administratieve werkgeversverplichtingen over. U betaalt slechts voor de uren dat uw medewerkers daadwerkelijk voor werken!

U zorgt voor de planning en Payroll Nederland verzorgt vervolgens alle bijkomende administratie, zoals de arbeidsovereenkomst, de loonspecificaties en de jaaropgave. Uw onderwijsinstelling hoeft alleen nog de gewerkte uren door te geven.

Uiteraard zijn u werknemers bij ons in goede handen. Persoonlijke aandacht en een foutloze backoffice zorgen voor vertrouwen. U kunt zich met een gerust hart weer richten op uw core business: het zorgen voor het beste mogelijke onderwijs!

Wilt u meer informatie of direct een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Voer hieronder uw gegevens in om contact met ons op te nemen. We streven ernaar om binnen enkele werkdagen te reageren.