Waarom Payroll Nederland.nl voor de beveiliging?

Een sterk wisselende vraag naar medewerkers, een complexe cao en een mix van vaste krachten, oproep- en flexkrachten: geen wonder de payrolling snel aan populariteit wint in de beveiligingsbranche.

Payroll Nederland.nl kent de beveiligingsbranche en begrijpt al geen ander wat de toegevoegde waarde is van specialisten die ervoor zorgen dat uw medewerkers niet alleen tijdig en correct worden uitbetaald, maar dat de toeslagen altijd kloppen. Dat de onkostenvergoedingen uit de cao correct worden toegepast en eventuele wijzigingen tijdig worden geïmplementeerd. Op die manier kunt u weer tijd besteden aan uw core business.

Een wisselende vraag naar beveiligers legt druk op HR-afdelingen. Door gebruik te maken van de cao ABU maken beveiligingsbedrijven optimaal gebruik van flexibiliteit en besteedt u het ziekterisico uit.

Tegen een voordelig tarief verwerken wij uw administratie, nemen uw risico´s over en verzorgen de loonbetaling. De begeleiding van zieke werknemers is uiteraard professioneel en betrokken. Onze eigen arbodienst zorgt voor de juiste dossiervorming en begeleid uw zieke werknemers volgens de voorschriften uit de Wet Verbetering Poortwachter.

Uw medewerkers zijn bij ons in goede handen. De administratie is keurig geregeld en het salaris wordt altijd correct en op tijd uitbetaald. Daarbij kunnen uw beveiligers met vragen altijd terecht bij onze betrokken en deskundige Payroll Specialisten.

Wilt u meer informatie of direct een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Voer hieronder je gegevens in om contact met ons op te nemen. We streven ernaar om binnen enkele werkdagen te reageren.