Gemak, flexibiliteit en zekerheid

Bij payrolling wordt het juridisch werkgeverschap en het verlonen van werknemers uitbesteed. Om de zorg voor werknemers goed én volgens de voorschriften te regelen, kiezen veel ondernemers voor deze aanpak. Kiest u voor Payroll Nederland dan weet u zeker dat het werkgeverschap van uw werknemers in goede handen is. Gemakkelijk, zonder risico’s, voordelig én betrouwbaar, dat is Payroll Nederland.

Kies voor kwaliteit en zekerheid

Samenwerken met Payroll Nederland betekent dat u kiest voor kwaliteit en de vrijheid om uw tijd te besteden aan uw core business. Bovendien geeft het u en uw opdrachtgevers de zekerheid dat alles volgens de wettelijke richtlijnen wordt geregeld.

 

Altijd een passende oplossing

De payroll-constructie is een interessante optie bij de werving en selectie van werknemers. Die regelt u wellicht graag zelf, maar dat geldt natuurlijk niet voor administratieve rompslomp. Ook wanneer u een geschikte kandidaat gekozen heeft, maar nog geen vast dienstverband aan wil gaan, is payrollen een interessante optie. Of het nu gaat om één werknemer, een groot aantal of om medewerkers met wisselende of vaste uren: Payroll Nederland regelt het!

  • Geen risico’s

    Wij nemen ziekte en verzuim voor onze rekening, zodat u zich volledig op uw core business kunt richten. Onze eigen arbodienst handelt het ziekteverzuim op professionele wijze voor u af.

  • Geen administratie

    Geef ons de gewerkte uren door, dan regelen verzorgen wij alle administratieve werkzaamheden, zoals dossiervorming, loonspecificaties en jaaropgaven. U bespaart zo op loon-, accountants- en verzuimkosten.

  • Bespaar kosten

    Profiteer van de kracht van ons collectief. Wij kopen zaken in de regel veel voordeliger in.