Wat is payrollen?

Bij payrolling besteden ondernemers hun personeelsadministratie en loonbetaling uit aan specialisten. Dat gebeurt om tijd te besparen, tijd die hard nodig is voor andere activiteiten. Complexe wetgeving maakt het voor werkgevers steeds ingewikkelder personeelszaken zelf goed te regelen. Op zo’n moment is het verstandig een payroll-bedrijf in te schakelen. Door samen te werken met een payroll-bedrijf wordt alles snel, goed én volgens de geldende wetgeving geregeld.

Altijd de aandacht die je verdient

Payroll Nederland verzorgt voor verschillende bedrijven het complete juridisch werkgeverschap, zoals personeels,- salaris-, en ABRO-administratie. Verder onderhouden wij het contact met UWV en Belastingdienst, verzorgen arbeidsovereenkomsten en signaleren en implementeren CAO- en wetswijzigingen.

Werknemers krijgen bij Payroll Nederland de aandacht die ze verdienen. Je ontvangt je loon altijd op tijd en je kunt rekenen op vakkundige ondersteuning en begeleiding door ervaren personeelsspecialisten.Ook het verstrekken van de loonspecificaties, jaaropgaven en arbeidsovereenkomsten is bij Payroll Nederland prima geregeld.

Bovendien biedt Payroll Nederland een compleet pakket aan Employee Benefits, zoals een collectieve ziektekostenverzekering (met kortingen op de premies), een uitstekende pensioenregeling, een zeer efficiënt ARBO-traject en diverse interessante spaaracties voor werknemers.

Wat te doen bij ziekte?

Word je ziek? Wij regelen je ziek- en betermelding. Als je langdurig ziek wordt, organiseert Payroll Nederland.nl persoonlijke begeleiding. Langdurig zieke werknemers begeleiden wij uiteraard keurig volgens de Wet Verbetering Poortwachter. Onze specialisten nemen in dat geval contact met je op om het re-integratietraject samen op te stellen.

We regelen ook de bezoeken van de ARBO-arts en zorgen er voor dat je loon keurig wordt doorbetaald.

  Waarom Payroll Nederland?

 • Zekerheid

  Salaris altijd correct en op tijd op je rekening.

 • Goed verzekerd

  Wij hebben verzekeringen goed voor je geregeld.

 • Vakkundige helpdesk

  Voor al je vragen over het uitbetalen van jouw salaris, vakantierechten, feestdagen, ziekte, pensioen kun je terecht bij deskundige en betrokken contactpersonen.