Uw eigen identiteit

Werkwijze

Private label dienstverlening behoort bij ons tot de mogelijkheden. Dit betekent dat we uw bedrijfslogo, huisstijlkleuren en bedrijfsgegevens op de uitzendovereenkomsten, brieven, facturen en in onze online applicaties kunnen plaatsen. Het is belangrijk dat er geen verwarring ontstaat over wie de werkgever is en wie de intermediair.

100% digitaal

Door de digitale afhandeling van plaatsingen, kan zowel de flexwerker als uw klant alle documenten online invullen en direct ondertekenen.

Helpdesk

Onze Payroll Specialisten staan voor u klaar! U kunt kosteloos gebruik maken van onze helpdesk per telefoon, email of live-chat voor al uw vragen over: facturatie, uren, salaris, vakantiedagen, pensioen, wet- en regelgeving en nog veel meer!

Snelle betaling

In een speciaal ontwikkelde Online Managementrapportage zetten wij wekelijks, direct na de verloning, een margeverantwoording week klaar. Lang wachten op de verdiende marge hoeft dus niet!

Na goedkeuring van de verantwoording wordt de factuur automatisch bij ons ingediend en kunnen wij meteen tot betaling van de marge overgaan. Handmatig factureren maken is niet nodig.

Online diensten

Wij beschikken over speciaal voor ons ontwikkelde online diensten, zoals een online urenregistratie, een persoonlijke medewerkerspagina voor het downloaden van de loonstroken en een online rapportage, met daarin de wekelijkse verdiende marge.

Achter de schermen werken we momenteel aan een interessante totaaloplossing: Mijn Payroll Nederland.nl, een online toegangsportal tot ons kantoor. Daarin leest u de laatste nieuwtjes, beschrijvingen van procedures, contactgegevens en relevante downloads.

Offerte aanvragen

Het maken van een goed voorstel is maatwerk en afhankelijk van de specifieke situatie en behoeftes van de ondernemer. Daar gaan we dus samen mee aan de slag!

In onze berekening worden naast de vaste wettelijk verplichte werkgeverlasten, ook zaken als de ziekteverzuim-verzekering en pensioenmogelijkheden opgenomen.
Meer weten over onze contractmogelijkheden en onze tarieven? Neem dan contact met ons op!

Voordelen

 • Eigen identiteit
  Wij kunnen alle contracten, facturen en formulieren voorzien van uw eigen logo, huisstijlkleuren en bedrijfsgegevens.
 • Kwaliteit en zekerheid
  Wij zorgen dat alles volgens de wettelijke richtlijnen wordt geregeld en nemen de bijbehorende werkgeversrisico’s van u over.
 • Online diensten
  U kunt de gewerkte uren online declareren en accorderen en daarnaast loonspecificaties, jaaropgaven en facturen downloaden. Uw wekelijkse rapportage is online inzichtelijk.
 • Expertise en advies
  Professionele ondersteuning door onze ervaren specialisten op het gebied van onder andere inlenersbeloning, cao’s en flexibele contracten.