Service staat voorop

Hoe gaat het in zijn werk? Wij nemen de medewerkers van een bedrijf in dienst, inclusief de daarbij behorende verantwoordelijkheden en regelen de complete personeels,- salaris- en arbo-administratie. We onderhouden contact met de Belastingdienst en het UWV, verzorgen arbeidsovereenkomsten en signaleren en implementeren CAO- en wetswijzigingen. U geeft de gewerkte uren van uw werknemers door en wij verzorgen de rest. Zo eenvoudig is het.

Urenregistratie

Werken met Payroll Nederland is met name geschikt voor bedrijven met werknemers die veel wisselende uren werken. Wij zorgen dat de urenregistratie snel en soepel verloopt.

Onze helpdesk: snel, betrokken en deskundig

Samenwerken met Payroll Nederland betekent terugvallen op een compleet ingerichte afdeling Personeelszaken. Onze Payroll Specialisten zijn uitstekend geschoold en hebben ruime ervaring in HR en de arbeidsbemiddeling. Daarnaast maken juristen, boekhouders en loonadministrateurs onderdeel uit van onze backoffice.

U wordt snel en deskundig geholpen met vraagstukken over personeelszaken, salaris, loonbelasting, ziekteverzuim etc. Als juridisch werkgever lossen wij ‘problemen’ vakkundig en professioneel op.

Urenregistratie insturen

In dit gedeelte van de website kunt u van Payroll Nederland de gewerkte uren van uw medewerkers doorgeven. Vul de gegevens in en klik op verzenden. Als we de gegevens compleet hebben ontvangen, krijgt u van ons een ontvangstbevestiging.

Om een correcte afhandeling van de gewerkte uren te kunnen garanderen, verzoeken wij de gegevens van de afgelopen week vóór woensdagochtend 11.00 uur in de daarop volgende week door te geven.

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen!

 • Meld medewerker aan

  U werft zelf medewerkers, maakt afspraken over het salaris en meld ze vervolgens bij ons aan.

 • Wij maken arbeidsovereenkomst

  Wij nemen medewerkers in dienst met alle verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken.

 • Geef gewerkte uren door

  Het registreren van de gewerkte uren van medewerkers verloopt snel en soepel online.

 • Wij zorgen voor salaris én administratie

  Wij nemen het juridisch werkgeverschap volledig over.